Over 5HOEKLIVE

Ben je op zoek naar een unieke en inspirerende manier om zakelijke contacten te leggen? Dan is 5Hoeklive iets voor jou!  Wij zijn een initiatief van Verbindingscentum De 5Hoek, IJsselStudio en Socialicious en bieden een netwerkbijéénkomst aan waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en zakelijk kunnen netwerken. Ons concept is gebaseerd op het idee van TinyDesk, waarbij er kleinschalige optredens plaatsvinden in een intieme setting. Daarnaast zijn er ook sprekers aanwezig om hun kennis en ervaringen te delen.

Onze doelgroep zijn mensen die op zoek zijn naar een unieke beleving waarbij zowel zakelijke als culturele aspecten aan bod komen. Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten waar je de kans krijgt om andere interessante mensen te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

Wil je weten wanneer onze volgende bijeenkomst plaatsvindt of op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Neem dan contact met ons op via info@vijfhoeklive.nl of volg ons op social media voor meer informatie. Wij hopen je binnenkort te zien bij Vijfhoeklive!

 

Onze inspiratie: TinyDesk

Tiny Desk Concert is een concertreeks van NPR (National Public Radio) waarbij artiesten optreden in het kantoor van NPR in Washington D.C. Het concept is bedacht door Bob Boilen, de presentator van All Songs Considered, een muziekprogramma van NPR. De concerten worden opgenomen en uitgezonden op televisie, radio en internet.

De Tiny Desk Concerts zijn beroemd geworden door de intieme setting en de akoestische opstelling van de artiesten. Er is geen podium of verlichting, en de artiesten spelen vaak met een beperkt aantal instrumenten. Dit zorgt voor een unieke sfeer en geeft de kijkers en luisteraars de kans om de muziek en de artiesten op een andere manier te ervaren dan bij een regulier concert.

Veel bekende artiesten hebben al een Tiny Desk Concert gegeven, waaronder Adele, Ed Sheeran, Beyoncé, en Taylor Swift. De concerten zijn beschikbaar om te bekijken op de website van NPR en op YouTube.

Tiny Desk Concerts zijn een populaire manier voor artiesten om hun muziek aan een breder publiek te presenteren en het is een unieke ervaring voor de kijkers en luisteraars. Het is een intieme en ongedwongen setting die een echte verbinding met de artiesten mogelijk maakt.